ΦΙ.ΝΑ. OIKOΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣΝάπολι Νικόλα

Σπούδασε στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Παλέρμο. Ολοκλήρωσε με άριστα τις σπουδές το 1998.  Διετέλεσε συνεργάτης της έδρας Πολεοδομίας του Πανεπιστημίου του Παλέρμο σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και στην υλοποίηση σημαντικών έργων στην Ιταλία και στην Αίγυπτο. Παράλληλα διατηρούσε δικό του Αρχιτεκτονικό Γραφείο στο Παλέρμο.

Από το 2003 διατηρεί Αρχιτεκτονικό Γραφείο στην Αθήνα (οδός Στουρνάρη 29, έναντι Πολυτεχνείου) με συνέταιρο τον Αρχιτέκτονα Πάολο Κοντσέτι με αντικείμενο τον σχεδιασμό, ανέγερση και κυρίως ανακαίνιση επαγγελματικών, βιομηχανικών χώρων και κατοικιών,  στην Αττική και την ελληνική περιφέρεια. 

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.). 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΦίλης Χαράλαμπος

Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές το 1995. Από το 1995 ασχολείται με την εκπόνηση Στατικών μελετών κτιριακών έργων ιδιωτικού και δημοσίου ενδιαφέροντος και συμμετέχει με επιτυχία σε εξειδικευμένα έργα και διαγωνισμούς, σε συνεργασία με το Γραφείο μελετών «Φ. Καρυδάκης – Ι. Μαυράκης & Συνεργάτες Ε.Π.Ε.». Παράλληλα διατηρούσε δικό του Τεχνικό Γραφείο στο Μαρούσι.  Από το 2006 έως σήμερα, λειτουργεί αποκλειστικά το γραφείο του με το ίδιο αντικείμενο.

Είναι κάτοχος πτυχίου μελετητή δημοσίων έργων για Στατικές Μελέτες (κατηγορία 8, τάξη Γ΄), παρέχει υπηρεσίες ως κύριος μελετητής, ως επιστημονικός σύμβουλος, ως υπεύθυνος συγκρότησης διεπιστημονικών ομάδων. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα και έχει συνεργαστεί με Οργανισμούς και σημαντικές εργοληπτικές επιχειρήσεις.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.).